Forside / Nyheder / Ledelse / Scandinavian Print Group køber Specialtrykkeriet Arco

Scandinavian Print Group køber Specialtrykkeriet Arco

P&M sommerferiebanner

Skive Folkeblad fortæller, at Specialtrykkeriet Arco i Skive er blevet købt af Scandinavian Print Group A/S, som også ejer LaserTryk.

De 45 medarbejdere på trykkeriet har fået besked om, at deres arbejdsplads er solgt til Scandinavian Print Group A/S, der også har produktion i blandt andet København, Aarhus, Kolding og Polen. Salget er sket med virkning fra 1. marts, fortæller administrerende direktør Mogens Larsen.

Selvom virksomheden er solgt, så vil virksomheden forblive i Skive året ud. Fra nytår vil alle medarbejdere, der har med salg og kunder at gøre få kontor på Skive-egnen, mens produktionen vil flytte til Aarhus, hvor Scandinavian Print Group i forvejen har produktion. Medarbejderne vil få tilbud om at flytte med.

Du kan læse hele artiklen her.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.