Forside / Nyheder / Kommunikation / Se videoer om Lakrids by Bülows etiketter og vikiallos markedsføringsværktøj

Se videoer om Lakrids by Bülows etiketter og vikiallos markedsføringsværktøj

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Lakrids by Bülow har deres helt eget etikettrykkeri, vikiallo har et helt nyt markedsføringsværktøj til dekorationsfolier og L-shopteam har en formidabel logistikopsætning. I tre nye videoer kan du se, hvordan det fungerer. Print og Medier har åbnet for, at alle der har noget på hjertet, kan vise deres video på vores hjemmeside. Det har bl.a. Domino Systems, vikiallo og L-shopteam benyttet sig af, og du kan se deres videoer på vores videoside.

Gå til videosiden

Print og medier vil løbende lave små redaktionelle videoproduktioner, men de vil blive krydret med videoer fra leverandører og grafiske virksomheder, der har en historie at fortælle.

Du kan også vise dine videoer her. Ikke-kommercielle videoer kan uploades gratis. mens videoer med et kommercielt budskab koster 2.500 DKK eks. moms. Det er redaktionen der beslutter, om videoen har et kommercielt budskab. I tvivlstilfælde vil du blive kontaktet.

Videoer kan uploades ved at klikke på knappen “Tilføj Video” på videosiden. Efter redaktionel godkendelse vil videoen blive tilgængelig.

Bemærk:
Videoen skal naturligvis være relevant for målgruppen, og ikke indeholde sprog eller billeder der kan være stødende, være nedladende eller på anden måde upassende. Det er redaktionen der afgør, om videoerne er egnede.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.