Forside / Nyheder / Medier / Avery Dennison certificerer Canons UV-gel teknologi

Avery Dennison certificerer Canons UV-gel teknologi

P&M sommerferiebanner

Canons UV-gel Ink teknologi har opnået Avery Dennison ICS Performance Warranty Certification
for applikationer printet på Colorado 1650 med Canons UV-gel 460 farve.

Canon introducerede Colorado 1650 ved sidste års FESPA og begyndte at installere maskiner umiddelbart efter det.

Virksomheden har arbejdet tæt sammen med Avery Dennison for at opnå den formelle certificering af Colorado 1650’s UV-gel 460-farve, der nu er en del af Avery Dennison ICS Performance Warranty Certification.

Garanteret holdbarhed på henholdsvis fem og otte år

Det betyder, at udendørs applikationer er garanteret i op til fem år og indendørs op til otte år, afhængigt af typen og kombinationen af Avery Dennison-medier og laminater.

– Colorado 1650 hjælper fortsat kunder med at skabe indtægtsmuligheder gennem udvidet applikationspotentiale. Med nye funktioner såsom dobbeltsidet udskrivning og muligheden for at udskrive mat eller glans uden at skifte trykfarver eller medier, tilbyder Coloradoen enestående muligheder, skriver Canon i en pressemeddelelse. – Samtidig hjælper Colorado 1650 med at reducere omkostninger med reduceret farveforbrug, automatisering, ubemandet produktion og konsistent output, hvilket reducere fejlproduktion. Kunderne kan være trygge i forvisningen om garanteret kompatibilitet og overlegen ydelse, når de udskriver på Avery-materialer.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.