Forside / Nyheder / Medier / En film med bakteriehæmmende effekt

En film med bakteriehæmmende effekt

I disse virustider lancerer Hexis en antimikrobiel beskyttelsesfilm, som forhindrer bakterier i at udvikle sig på overflader (i perioden mellem rengøring). Den nye antimikrobielle film, Pure Zone, er vandtæt og danner en barriere mod fugt. Den bakteriehæmmende effekt af Pure Zone skyldes antimikrobielle sølv-ioner, skriver Hexis i pressemeddelelsen.


Pure Zone-filmen yder beskyttelse 24/7 og er aktiv i fem år. Produktet er, ifølge Hexis, helt økologisk uden nanopartikler.
Den nye antimikrobielle film kan anvendes på mange forskellige overflader, fx skærme, billetautomater, håndtag, cafeborde og glasmontre i butikker og offentlige rum. I pressemeddelelsen skriver Hexis endvidere, at Pure Zone yder en nem og dokumenteret effektiv beskyttelse mod sygdomsfremkaldende bakterier. Det kunne lyde som et produkt, der bliver efterspørgsel på lige netop i disse uger.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.