Forside / Nyheder / swissQprint Nyala er en populær ”kæmpe”

swissQprint Nyala er en populær ”kæmpe”

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Ifølge det anerkendte markedsanalysefirma Infosource er Nyala igen den bedst sælgende storformat printer fra swissQprint i sin klasse i Europa! Ifølge dem er den 3,2 × 2 meter store flatbed den mest populære i klassen “UV-flatbed/hybridprintere> 60″ (152,4 cm) bred i EUR 130.000-500.000 prissegmentet” sammenlignet med alle undersøgte printere i 2019.

På anden pladsen ligger swissQprints Impala, den lidt mindre men stadig produktive model.

En popularitet, der ikke er til at tage fejl af

Når først et firma har købt en swissQprint printer, så beholder de den, skriver NIZE equiopment, somforhandler swissQprint-udstyret i Danmark i en pressemeddelelse. – Det skyldes især, at de er   modulære. Det vil sige, at de bygges efter behov og kan videre konfigureres senere, hvis produktionen skulle ændre sig til nye og anderledes opgaver. Modellerne er stabile og effektive og arbejder 24-7. Der kan tilmed tilsluttes en robot for automatisering, fortæller NIZE equipment.

Miljøvenlig og lavt energiforbrug

Printerne har et lavt energiforbrug. Den LED-teknologi, der anvendes, reducerer strømforbruget markant, og på grund af den lave varmepåvirkning er det muligt at udvide de mange printmuligheder med en lange række varmefølsomme materialer og applikationer.

LED-systemerne giver også kun et lille miljømæssigt aftryk på grund af udstyrets ikke-forurenende komponenter, lavt strømforbrug og beskedne vedligeholdelseskrav. Og så bruger de kun Greenguard Gold certificeret ink.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.