Forside / Ikke kategoriseret / Ny salgschef og nye produkter hos Domino Systems
Den nye salgs- og marketingschef Lykke Eiler præsenterer to nye produkter på den kommende Foodexpo.

Ny salgschef og nye produkter hos Domino Systems

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Domino Systems, der er mest kendt for at være leverandør af kodnings-, mærknings- og etiketteringssystemer til blandt andre emballageindustrien, har fået ny salgs- og marketingchef, samt et par nye produkter i porteføljen.

Den nye salgs- og marketingchef hedder Lykke Eiler. Hun kommer fra en stilling som Senior Account Executive hos Microsoft og har tidligere arbejdet for blandt andre SAP og IBM. Hun er blevet kastet ind i jobbet, i hvad der skulle have været et stort messeår. Men sådan blev det som bekendt ikke.

Domino Systems skulle blandt andet have udstillet på Nordens største fødevaremesse Foodexpo i Herning i marts måned. Som mange andre messer er også den udskudt til september samme sted. Her havde Domino Systems linet op til at vise to nye og spændende produkter. Lykke Eiler fortæller:

Fem-farve bordprinter

– Til Foodexpo-messen havde vi blandt andet glædet os til at vise vores QL-300 etiketprinter frem. Det er nemlig verdens først bordprinter, der kan printe i fem-farve (CMYK+W). Dette åbner for nye kreative muligheder, da virksomheder blandt andet kan printe på transparent eller sort etiketmateriale.

QL-300 tilbyder 5-farvet etiketprint med hvid som underfarve på fx sorte eller klare etiketter.

Printeren er tænkt som en in-house printer for både små og store virksomheder, der ønsker at printe deres etiketter in-house uden at skulle gå på kompromis med deres etiketdesign. Den kan blandt andet printe på UV-resistente ’no-label-look’ og vand- og olieafvisende etiketter, og derved sikrer en høj kvalitet med lang holdbarhed.
Udover dette giver printeren stor fleksibilitet og frihed, da man slipper for større lagerbindinger og ventetid fra eksterne samarbejdspartnere. Med QL-300 kan virksomhederne printe både større og mindre serier, når det passer ind i produktionsplanen.

Lykke Eiler fortæller, at man allerede nu kan opleve den kvalitet produktet giver mulighed for. Det kan ske ved, at man kan kontakte Domino System for at bestille en printprøve, som man så enten kan modtage personligt på Foodexpo til september eller, hvis man ikke kan vente, direkte i postkassen.

Overprinter til blandet emballage

– Vi havde også glædet os til at vise det nyeste inden for overprint, nemlig T3-OPX. Denne smarte printer giver mulighed for at printe på mange forskellige porøse emballagetyper. Blandt andet kan den printe på pizzabakker, gaveæsker, træ, vinbokse, papirposer, kuverter og meget andet. Den leverer nemt og hurtigt fremragende resultater og egner sig til alle, der ønsker at synliggøre sit brand eller budskab på forskelligartede materialer og emballagetyper, siger Lykke Eiler.

Printeren er yderst brugervenlig og har indbygget højdekalibrering, der justerer printhovedet efter tykkelsen på det materiale, man ønsker at printe på. Med en høj printkvalitet på 1200 dpi, samt vandafvisende og UV-resistent print, går man ikke på kompromis med kvaliteten. Det sikrer bl.a. den medfølgende TrojanRIP.

Med denne løsning slipper virksomhederne for outsourcing og kan selv styre produktionen samt eksperimentere med det visuelle udtryk af deres emballager. Printeren giver virksomhederne uanede muligheder og langt mere frihed.

Printeren kan allerede opleves af kunderne nu. Domino Systems planlægger at afholde et åbent-hus-arrangement inden næste Foodexpo. Her har man mulighed for at komme og se, hvordan man lynhurtigt og nemt kan printe på sin emballage.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.