Forside / Nyheder / Ledelse / Antalis solgt til japansk virksomhed

Antalis solgt til japansk virksomhed

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Japanske Kokusai Pulp and Paper har indgået bindende optionsaftale om overtagelse af virksomhederne Sequanas og Bpifrances ejerandele i Antalis, som udgør 83.7 procent.

Da Sequanas er under likvidation vil handlen være underlagt sædvanlige betingelser for situationen. Transaktionen skulle ifølge pressemeddelelsen ikke være betinget af godkendelse af de franske, europæiske eller udenlandske konkurrencemyndigheder, der er ansvarlig for fusionskontrol.

Formål og baggrund for transaktionen

Antalis er en af ​​de største papirdistributører i Europa, og de distribuerer papir og papirrelaterede produkter i 41 lande, hovedsageligt i Europa, herunder Sydamerika og Asien og Stillehavsområdet som en førende virksomhed. Deres styrke er inden for emballagevirksomhed og grafisk papir samt visuel kommunikationsvirksomhed (sign og display).

–Ved at have Antalis under vores gruppe og kombinationen af ​​handelsforretningen med KPPs internationale forretning og Antalis’s papirdistributionsvirksomhed forventer vi, at dette vil bidrage til at styrke konkurrenceevnen med ekspansion. Vi vil arbejde hårdt for at opnå bæredygtig vækst såvel i Asien og Stillehavsområdet som global forretningsudvidelse inklusive i Europa, står der i pressemeddelelsen.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.