Forside / Nyheder / 1 model. 30 installationer. 2.000.000.000 sider.

1 model. 30 installationer. 2.000.000.000 sider.

Reklameland november 2020

Den første ProStream 1000, Canons digitale inkjetprinter, blev installeret tilbage i november 2017. I dag er der mere end 30 installationer i drift ved fuld styrke over hele verden.

Det betyder, at ProStream 1000 maskiner har printet det, der modsvarer over to milliarder A4-sider. Hvis du skal have et billede af, hvad det svarer til, så forestil dig 12.8 millioner eksemplarer af ”Harry Potter og de vises sten” (originalversionen på 352 sider og en sidestørrelse på 19,7 x 13 cm, står der i pressemeddelelsen).

En europæisk kunde, Frank Ehrhorn, salgschef hos Eversfrank Group, forklarer: Med vores digitale print-setup har vi det allerbedste udstyr til at tilbyde vores kunder individualiseret output inden for korte tidsrammer. Gennem den høje ydeevne, offset-lignende kvalitet og fordelen ved brugertilpasning på høje volumener kan vi tage vores output til et nyt niveau.

På baggrund af feedback fra kunder har Canon, siden den første ProStream 100 i 2017 blev installeret hos en kunde, udviklet flere forbedringer til ProStream for at booste printerens ensartede høje kvalitet og driftssikre produktivitet yderligere. Med disse opdateringer kan kunder nu printe på medier op til 300 g/m2 til fx fremstilling af bog- og magasinomslag samt producere grafiske applikationer op til 250 g/m2 ved fuld hastighed.

Installationer i Norden

Selv om ProStream 1000 er en stor og hurtig rulleprinter, der klarer op til 80 m/min ved 565 mm papirbanebredde, så er der flere installationer i Norden, og der er seriøse samtaler i gang i Danmark, så vi kan forvente, at der også kommer en eller flere ProStream 1000-installationer her, oplyser Hans Dalmeijer, Canons Product Marketing manager, Production Printing Products.

 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.