Forside / Nyheder / Kommunikation / Har du kvaler med PDF’en? Spørg eksperterne

Har du kvaler med PDF’en? Spørg eksperterne

Reklameland november 2020

Standardiseringsorganet Ghent Workgroup tilbyder at hjælpe dig med at finde en løsning til dit print- eller workflow-problem i deres kommende Q&A-webinar.

Gent Workgroup (GWG) vil afholde et ”trouble shooting” webinar, der hjælper dig med at finde et svar på det spørgsmål eller de problemer, du bokser med i din virksomhed. Webinaret finder sted tirsdag 19. maj 2020 kl. 16.00 CET.

Er du stødt på et problem i forbindelse med print, workflow eller publicering, og kan du ikke se en let løsning? Så kan Gent Workgroup muligvis hjælpe. De har sammensat et panel af specialister bestående af leverandører, organisationsfolk og praktikere, der vil sidde sammen under deres Q&A-webinar tirsdag 19. maj 2020 kl. 16 CET for at besvare alle dine spørgsmål.

Alt hvad du skal gøre, er at sende dit spørgsmål og evt. uploade arbejdsfilen (hvis nødvendigt), og så vil GWG gøre vores bedste for at problemet bliver løst på webinaret.

Specialisterne i ekspertpanelet er:
Andrew Bailes-Collins, Produktchef Enfocus
Carl Van Rooy, Innovation Consultant VIGC
Christian Blaise, CEO & Grundlægger agileStreams
David van Driessche, CTO Fire Pees & Callas software
Frank Vyncke, Senior softwarearkitekt HYBRID software

Du kan sende dine spørgsmål ved at klikke på nedenstående link og udfylde dokumentet.
Her kan du også registrere dig til selve webinaret, uanset om du har et spørgsmål, du vil have besvaret.

https://surveyhero.com/c/1de0faac

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.