Forside / Nyheder / One size fits all

One size fits all

Ricohs Pro C5300s/C5310s matcher de fleste behov inden for digital produktionsprint. Og det er måske mest fordi den modsat overskriften ikke er “one size”. Maskinen nemlig konfigureres efter virksomhedens behov, og kan derfor indpasses i de fleste miljøer og til med til en overkommelig pris, oplyser Ricoh.

Løsningen, der har en fin printkvalitet og kan køre med to forskellige hastigheder, kan forsynes med et stort udvalg af efterbehandlingsmuligheder. Valgmulighederne er mange, og den kan tilpasses selv mindre printrum.

I højeste hastighed kan der med fuldfarve output køres op til 80 s/min. Billedkvalitet med VCSEL laser-opløsninger op til 2400 x 4800 dpi. Gramvægt op til 360 g. En alsidig maskine, der er ”Bedst-i-klasse” mediesupport til specielle medier, banner ark og højere papirvægte, skriver Ricoh i deres pressemeddelelse.

Pro C5300s/C5310s kan med sine konfigurationsmuligheder være en maskine, der matcher behovet hos såvel marketingvirksomheder, in-house produktion og kommercielle printhuse.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.