Forside / Nyheder / Medier / Print på bæredygtige tekstiler

Print på bæredygtige tekstiler

materialet er fremstillet af 100 % genbrugsplastflasker

Print på beklædning er et vækstområde, men også her er der fokus på miljø.

– Tøjbranchen er inde i en global udvikling, hvor bæredygtighed kommer til at spille en større rolle i fremtiden. Organisk bomuld er kommet for at blive, og genbrugsmaterialer som plastikflasker vil ligeledes blive anvendt mere i fremstilling af beklædning, fortæller Jacob Bertelsen fra L-Shop-Team Danmark.

Det er trendsættende at lave flotte produkter med omtanke for miljøet. Gennemsigtighed over for slutforbrugeren vil ligeledes spille en større rolle i fremtiden.

– For L-Shop gælder det om at formidle det gode budskab,  så vores samarbejdspartner har nemt ved at viderebringe budskabet som Hjerte, Hjerne og Holdning over for slutforbrugeren, kommenterer Jacob Bertelsen.

Hos L-Shop kan du lige nu finde mange produkter, der opfylder tidens bæredygtige trends. Det gælder: Organisk bomuld, hvor der er 279 muligheder, og genbrugsmaterialer med 47 forskellige muligheder.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.