Forside / Nyheder / Epson lancerer lille ny 24” SureColor, der også er billig

Epson lancerer lille ny 24” SureColor, der også er billig

Reklameland november 2020

Epson har netop lanceret deres  indtil nu billigste og mindste storformatprinter. Der er lige frem tale om en bærbar storformatprinter i Epsons T-serie af specialistprintere. Den nye 24-tommer SureColor T2100 er designet til at matche behovene hos en bred gruppe af brugere, lige fra professionelle så som arkitekter, ingeniører, lærere og til fx designere. Det robuste letvægtsdesign gør printeren ideel til arbejde hjemme, mindre studie, klasseværelser eller ekstra lokationer som fx byggepladser.

Den trådløse printer kan stå på et bord eller på sin egen stand, og dens pladsbesparende, smarte stabelbare design betyder, at den nemt kan sættes til side, når den ikke er i brug.

Printeren er lille, men den håndterer håndterer krav, der dækker en bred vifte af professionelle dokumenter, herunder plakater, præsentationer, CAD tegninger og arkitekt- og ingeniørdesigns. Epson UltraChrome XD2 pigmentblæk producerer holdbare og arkivbare print med flotte farver og skarpe linjer på nærmest enhver slags papir, både til indendørs og udendørs brug.

Printeren er forsynet med en autoskiftfunktion, der betyder, at printeren er i stand til at skifte mellem storformatrullepapir og A4/A3 papirark, uden at brugerne skal røre printeren, dette er ideelt i mange mindre virksomheder, som har brug for at kunne håndtere forskellige dokumenter på begrænset arbejdsplads.

Iftekhar Butt fra Epson

– SureColor T2100 er ideel til professionelle, entreprenører og opstartsvirksomheder, så de kan producere nøjagtige, levende, trådløse print fra PC, tablets og smartphones. Dens bærbarhed gør den perfekt til mindre handelsvirksomheder, uddannelsessteder, ingeniører, designere og arkitekter. Hvis du er på udkig efter en pålidelig og omkostningseffektiv printer, som er nem at bruge, så behøver du ikke lede længere, udtaler Iftekhar Butt, ansvarlig for storformatprint i Epson Danmark.

Epsons PrecisionCore MicroTFP printhovedteknologi og Nozzle Verification Technology  gør printeren i stand til at arbejde med høje printhastigheder med produktion af A1-størrelse på 43 sekunder. Med integreret trådløs og Wi-Fi Direct opkobling kan arkitekter og designere uden problemer printe fra tablets og smartphones eller bruge den nye 4,3 tommer farve LCD touch skærm med enkel og intuitiv menukontrol og navigation.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.