Forside / Nyheder / Marked / Onlineprinters styrker den grønne profil
Onlineprinters har fornyet deres franske miljøcertificering Imprim’Vert®. Mærket bekræfter, at den komplette produktionsproces er miljøvenlig. Cécile Assayag-Zimmermann (tv), marketingchef hos Onlineprinters, ledsagede revisionen, der blev udført af Benoît Moreau, revisor fra Imprim’Vert®. Copyright: Onlineprinters GmbH

Onlineprinters styrker den grønne profil

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Onlineprinters har fornyet sin certificering af det franske miljømærke Imprim’Vert®, som er fransk for ”grønt tryk”. Under re-certificeringsprocessen kunne virksomheden vise, at den opfylder de omfattende miljøcertificeringskriterier.

Onlineprinters-gruppen, der er aktiv i Tyskland under mærkenavnet diedruckerei.de, er en af Europas førende online trykkerier. De beskæftiger mere end 1.500 ansatte og producerede mere end 3,2 milliarder trykte produkter sidste år. Virksomheden sælger mere end 3.000 forskellige trykte produkter til mere end 1.000.000 kunder i Europa.

Kunderne kan bestille deres trykte produkter online i mere end 20 webshops på 11 forskellige sprog døgnet rundt. Internationalt er onlinetrykfirmaet kendt under mærkenavnet Onlineprinters. Foruden den britiske markedsleder Solopress og danske LaserTryk, den største tjenesteudbyder i Skandinavien, er den spanske printer Copysell også en del af Onlineprinters-gruppen.

– Ved at forny certifikatet er vi i stand til at dokumentere overfor vores kunder, at den komplette produktionsproces for de enkelte trykte produkter er miljøvenlig: fra indkøb til produktion til energiledelse og medarbejderbevidsthed, fortæller marketingchef Cécile Assayag-Zimmermann.

Fra og med 1998 er det franske mærke Imprim’Vert® udstedt af et nationalt rådgivende organ, der består af medlemmer fra forskellige offentlige myndigheder og foreninger. Miljømærket bruges til at certificere trykkerier, som enten er placeret i Frankrig eller leverer til franske kunder og er villige til at gennemgå løbende revisioner.
Et netværk på 200 miljørepræsentanter hjælper trykkerierne med at udvikle og implementere deres miljøbeskyttelsesprogrammer. I alt 1.852 trykkerier er certificeret med det franske miljømærke i EU i 2019.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.