Forside / Nyheder / Marked / Så er der også værneprodukter i Onlineprinters shop
Ansigtsmasker kan også være et modestatement

Så er der også værneprodukter i Onlineprinters shop

Ansigtsmasker er endnu ikke påbudt i Danmark, som det er i mange andre af verdens lande. Og de er endda ved at blive et modestatement.

Derfor har Onlineprinters valgt at tilføje ansigtsmasker med print efter kundens eget valg i deres onlineshops.

Hvorfor ikke bruge masken til lidt reklame?

Onlinetrykkeriet har omstillet en del af deres produktion til fremstilling af ansigtsmasker. Ansigtsmaskerne fås i onlineshoppen i forskellige udførelser og med forskellige stoffer. Der står også færdige skabeloner til rådighed.

– Med vores Design online-værktøj kan man få trykt egne slogans på maskerne eller uploade motiver, fortæller Christian Würst fra Onlineprinters tyske hovedkontor. Lige nu udvikler trykkeriet særlige ansigtsmasker til børn og unge. Maskerne kan bestilles i oplag fra én til ti. Maskerne kan vaskes ved 60 grader.

Ny shopkategori: Sikkerhedsprodukter

Under denne nye kategori, kan der også bestilles andre sikkerhesprodukter som fx certificerede sikkerhedsklistermærker, holdere til håndsprit samt akrylglasskærme. Alle produkter kan bestilles med individuelt tryk.

Hjælper sociale og velgørende institutioner

I stedet for flag og bannere syr nogle af Onlineprinters medarbejdere nu ansigtsmasker

Onlineprinters har valgt at støtte sociale og velgørende institutioner med gratis masker og har også udstyret deres egne medarbejdere med ansigtsmasker.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.