Forside / Nyheder / Miljø / Grakom er blevet en del af Two Sides organisationen

Grakom er blevet en del af Two Sides organisationen

P&M sommerferiebanner

Two Sides er en non-profit organisation, som tilbage i 2008 er startet af nogle grafiske virksomheder, der repræsenterer branchen lige fra skovdrift, papir og pap-produktion, til blæk, kemikalier og tryk med mere. Formålet er at arbejde for bæredygtighed gennem hele den grafiske proces, og ikke mindst at kommunikere de mange misforståelser, der er relateret til brugen af papir.

Organisationen er bredt repræsenteret rundt om i Europa, Nordamerika og Brasilien med flere. Der er også en Two Sides organisation for de nordiske lande. Og nu er også Danmark blevet en del af organisationen, idet Grakom har meldt sig ind i Two Sides Nordic, der nu omfatter fem lande. Foruden Danmark er det Sverige, Norge, Finland og Estland.

– Vi er meget glade for, at Danmark tilslutter sig Two Sides. Danske Grakom beskæftiger sig meget med bæredygtighed, og jeg er sikker på, at alt vores indhold og vores aktiviteter i Norden vil gavne dem. Det er vigtigt at så mange som muligt hjælper til med at udbrede de gode nyheder om papir, fortæller Magnus Thorkildsen, landechef i Norden for Two Sides, i en pressemeddelelse om samarbejdet.

Adm. direktør i Grakom Thomas Torp siger:  – Grakom har i årevis arbejdet med bæredygtighed. Miljøet er øverst i alles bevidsthed, ligesom det er det hos os i Grakom. Two Sides er en vigtig aktør for at udbrede fakta og komme myter til livs om papir. Vi ser frem til at arbejde sammen med Two Sides i Danmark, og jeg er sikker på, at det her samarbejde vil skabe værdi for vores medlemmer og den grafiske branche i Danmark.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.