Forside / Nyheder / Marked / Skiltevirksomhed i Odsherred har haft travlt under Corona-krisen

Skiltevirksomhed i Odsherred har haft travlt under Corona-krisen

Reklameland november 2020

Andersen Skilte i Nørre Asmindrup i Odsherred Kommune er en lokal forankret virksomhed, hvor de fleste kunder også kommer fra lokalsamfundet. Opgaverne er mangeartede, men bildekorationer fra for eksempel de mange håndværkere fylder meget. Det samme gør facadeskilte. Og normalt går det meste af juni måned med at producere festivalskiltning.

– Men så lukkede Mette pludselig alle festivallerne. Hvad skal jeg så lave i juni, tænkte Henning Andersen.


Heldigvis var der opgaver nok i ordrebogen i starten af nedlukningsperioden, blandt andet med bildekorationer, men med udsigten til en juni måned uden opgaver i bogen, takkede Henning Andersen, der også er uddannet maler, tak til nogle maleropgaver.

– Og det havde ikke været nødvendigt for skilteopgaverne blev ved med at komme, og også juni måned har været fyldt op, så jeg har haft rigtig travlt, for jeg havde jo sagt ja, til malerjobbet, og man holder naturligvis, hvad man lover, lyder det fra Henning Andersen.

Odsherred er præget af blandt andet mange håndværksvirksomheder og mange sommerhuse. Da Mette Frederiksen valgte at lukke Danmark ned af hensyn til Covid-19 smittespredning, var der rigtig mange, som tog længere ophold i deres sommerhuse, og mange lokale virksomheder, blandt andet håndværkere, har haft rigeligt at se til under nedlukningen. Mange benyttede nemlig tiden i sommerhuset til at gøre lidt i stand. Det er nok også årsagen til, at Henning Andersens kunder ikke udsatte eller helt opsagde indgåede aftaler, og at der fortsat kom – og kommer  – nye ordrer. Undtagelsen er dog festivallerne, men her glæder Henning Andersen sig til at hjælpe med næste sæsons festivaler.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.