Forside / Nyheder / Marked / Årets Fespa er aflyst

Årets Fespa er aflyst

Dette års Fespa var oprindeligt planlagt til marts måned i Madrid. Så kom der en pandemi og blandede sig i planerne. Messen blev flyttet til oktober i år – stadig i Madrid. Men der er nok ikke så mange, der har lyst til at tage til messe i lyset af den fortsatte levedygtige Covid-19-virus.

Fespas ledelse har derfor besluttet at messen i år aflyses. Den næste Fespa-event finder sted i Amsterdam den 8. – 12. marts 2021.

I en pressemeddelelse skriver Fespa:

– Fespas ledelse har taget denne beslutning set i lyset af de fortsatte sundhedsrisici og påvirkningerne af virksomhederne i forbindelse med Covid-19 pandemien. Selvom man mange steder gradvist er på vej ud af lockdown, tror vi ikke, at vi kan matche forventningerne til et FESPA event, hvis det skulle finde sted i oktober i år.

Det er nok en ganske rammende beskrivelse af situationen, og en beslutning, som mange er enige i.

Print og Medier vil løbende forsøge at videreformidle nogle af de nyheder, der skulle have været præsenteret på Fespa her i efteråret, hvis de ikke allerede er omtalt.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.