Forside / Nyheder / Ledelse / FlexoPrint Gruppen i Randers er blevet solgt

FlexoPrint Gruppen i Randers er blevet solgt

FlexoPrint gruppen med hovedkontor i Randers producerer selvklæbende labels specielt til føde- og drikkevarer i Nordeuropa er blevet solgt til Optimum.

Optimum er ejet af IK Investment Partners, der lige som FlexoPrint er producent af selvklæbende labels samt fleksible emballageløsninger.

FlexoPrint er en tidligere sammenlægning af Egå Etikettrykkeri i Skødstrup og Etikettrykkeriet i Randers.Også endel af Printerlabels fra Næstved var en del af FlexoPrint, der i 2006 flyttede alle aktiviteter til en ny fabrik i Randers. I 2013 tilkøbte de yderligere DES Labels og Bluhm Etiketter og i 2015 var det i Tyskland, der blev købt en virksomhed, H&T Labelprint og senest i 2017 blev også Supertryk fra Ishøj indlemme i virksomheden.

For to år siden kom en dansk kapitalfond, Capidea ind i virksomheden som hovedaktionær. Det er Capida, og etiketvirksomheden skiftede navn til FlexoPrint Gruppen.

Og nu har Optimum, der er ejet af IK Investment Partners, som er en førende europæisk producent af selvklæbende etiketter og fleksible emballageløsninger, købt FlexoPrint Gruppen. Optimum havde 12 medlemsvirksomheder og med købet af FlexoPrint Gruppen har Optimum aktiviteter i Holland, Belgien, Danmark og Tyskland. Investeringen i FlexoPrint er Optimums femte opkøb siden 2018. Optimum er ejet af IK Investment Partners, en europæisk kapitalfond med nordiske rødder, aktiv i Nordeuropa.

Ledelsen i FlexoPrint, bestående af bestyrelsesformand Svend Lynge Jørgensen, CEO Lars Ole Nauta og CFO Jens Brusgaard, fortsætter i deres nuværende positioner.

Lars Ole Nauta og Svend Lynge Jørgensen vil ydermere reinvestere og indtræde som medejere af Optimum.

I pressemeddelelsen lyder udtalelserne fra FlexoPrint Gruppens ledelse:

– FlexoPrint har over de seneste år været inde i en gunstig udvikling, hvor vi har opnået en betydelig fremgang baseret på et stærkt og dedikeret team af medarbejdere og investering i yderligere kapacitet, siger bestyrelsesformand Svend Lynge Jørgensen.

Administrerende direktør Lars Ole Nauta udtaler: – Med en ny dedikeret ejer kan vi fortsætte den positive udvikling med udgangspunkt i den eksisterende base i Randers og Tyskland. Vi vil sammen med Optimum, der har en stærk position især i Benelux, stå endnu stærkere internationalt til gavn for både kunder og medarbejdere.

– FlexoPrint Gruppen har haft en stærk udvikling i Capideas ejerperiode og vi er glade for, at virksomheden vil fortsætte som nordeuropæisk platform i en stærk europæisk koncern som Optimum, lyder udtalelsen fra  Henrik Normann Karlsen, Partner i Capidea.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.