Forside / Nyheder / Marked / Müller Martini sælger deres trykdivision
Müller Martini vil sikre tilgængeligheden af reservedele til det store antal installerede webprintpresser (billedet: en variabel størrelse VSOP) i de kommende år.

Müller Martini sælger deres trykdivision

Seks år efter at have stoppet produktionen af deres rullebaserede trykpresser, sælger Müller Martini MM Druckmaschinen, til Goebel Capital GmbH, i Schweiz. Virksomheden vil nu blive kendt som Goebel MMD GmbH. Som et resultat vil Müller Martini-trykmaskinekunder ikke blot være sikret support på lang sigt, de vil også drage fordel af den seneste udvikling fra Goebel.

Müller Martini suspenderede produktionen af rullebaserede trykpresser i 2014. Fra Maulburg-lokationen har de haft fokus på service for de over 1.000 trykmaskiner som er installeret over hele verden.
– Med Goebel har vi fundet en partner, der strategisk passer på dette område, og som tilbyder både service og nye maskiner, siger Bruno Müller, CEO hos Müller Martini.

Med sit moderne produktprogram var Goebel-gruppen Müller Martinis foretrukne kandidat. Ifølge Felix Berg (COO Goebel Group) var der en grundlæggende og gensidig interesse i transaktionen.
– Aftalen med Müller Martini giver os mulighed for at levere tjenester og reservedele til eksisterende trykpressekunder på lang sigt, samtidig med at den også giver kunderne mulighed for at investere i den nyeste Goebel-teknologi.

Müller Martini varetager fortsat salg og support

Kunder vil fortsat modtage support lokalt af Müller Martini salgs- og serviceorganisationer. Med hensyn til salg af nye maskiner, eftermonteringer, udvidelser, service og reservedele supporteres disse  af organisationen i Maulburg, som vil fortsætte som en del af Goebel MMD GmbH.

I henhold til aftalen vil Müller Martini fremover have eksklusivitet på salget af Goebel-trykpresser inden for rulleprint og sikkerhedstryk, mens de tilbyder service og fortsætter med at levere reservedele i de kommende år. – Dette vil give os mulighed for fortsat at tilbyde vores trykpressekunder den bedste support, udtaler siger Bruno Müller.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.