Forside / Nyheder / Marked / Agfa øger produktionskapaciteten for inkjet-blæk

Agfa øger produktionskapaciteten for inkjet-blæk

L-Shop Team kampagnebanner

For at imødekomme markedets voksende volumenkrav vil Agfa investere i udvidelsen af ​​sin produktionskapacitet inden for inkjet. Et nyt produktionsanlæg vil fokusere på vandbaseret inkjet-blæk.

Det nye anlæg, der er beliggende ved Agfas hovedkvarter i den belgiske by Mortsel, gør det muligt for Agfa at betjene nuværende kunder samt at være en nøgleleverandør af vandbaseret inkjet-blæk til en lang række nye applikationer. Det første mål er det voksende marked for print på dekorationspapir til produktion af gulvlaminater og møbeloverflader, hvor inkjet-print med Agfas vandbaserede blæk er en meget omkostningseffektiv løsning. Det andet mål er inkjet-print til emballage, især på bølgepap, der leverer den mest bæredygtige løsning med hensyn til materialet såvel som trykprocessen og blæk.

I kombination med Agfas eksisterende faciliteter vil det nye anlæg danne et fleksibelt og ekstremt effektivt produktionscenter, hvor R & D samt et kvalitetskontrolteam vil være samboende. Produktionskapaciteten skal dække de forventede vækstrater inden for blæk i de næste fem til ti år.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.