Forside / 3Dprint / Nye medlemmer i vikiallo-familien
På billedet ses Hannah Larsen sammen med Laila Callesen, der også er i intern salg. 

Nye medlemmer i vikiallo-familien

L-Shop Team kampagnebanner

Hos vikiallo er de glade for at byde Hannah Larsen velkommen som salgselev i vikiallo. Hannah har tidligere været ungarbejder på lageret og har senest påbegyndt en EUX uddannelse, som hun fortsætter med hos vikiallo.

– Vi glæder os til samarbejdet og håber at kunder og leverandører vil tage godt imod Hannah, lyder det fra vikiallo.

Stol printet på Tractus 3D-printer

Et andet medlem af vikiallofamilien ses i deres 3D-sortiment, som er blevet udvidet med den helt nye Tractus 3D 2000. Så nu kan vikiallo tilbyde kunderne både en mindre, en mellem og en stor 3D printer til professionelt brug inden for 3D-Tractus serien til større oplag og emner.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.