Forside / Nyheder / Ny inkjet baneprinter fra Canon

Ny inkjet baneprinter fra Canon

L-Shop Team kampagnebanner

En ny ProStream 1800 inkjet-baneprinter – den nyeste model i ProStream 1000-serien, er klar til lancering. Den nye ProStream 1800 er blevet designet til at flytte grænserne for kommercielt print for at kunne imødekomme kundernes skiftende behov. Printeren kombinerer nye inkjet-teknologier med gennemprøvede offset-printteknikker og byder på en fin balance mellem høj produktivitet, flot printkvalitet, fleksibilitet og mediealsidighed. Det giver mulighed for at kommercielle printvirksomheder kan flytte større printjob fra offset til digitalt inkjet-print. Dermed kan de styrke produktionen, nedsætte gennemløbstiderne og øge printmarginer på en bredere vifte af applikationer, herunder premium og high-volume direct mail, bøger, kataloger og tidsskrifter, skriver Canon i deres pressemeddelelse.

133m/min

Med den højere hastighed på 133 m/min. (66 % hurtigere end ProStream 1000) producerer ProStream 1800 op til 107.500 A4-ark eller 11.300 B2-ark 4/4 i timen, samtidig med at den opretholder den flot printkvalitet. Og øgede hastigheder er lig med øget produktion, så man får mulighed for at håndtere større volumener både i dag eller i fremtiden.

ProStream 1800 kan printe på et omfattende udvalg af medier, herunder standard offset-coatede, ikke-coatede og inkjet-optimerede medier fra 40 gsm til 300 gsm. Print kalendere, plakater og POS-materiale med muligheden for at printe op til 556 mm i bredden og 1.524 mm i længden. Man behøver ikke stoppe produktionen for at skifte mellem forskellige længder, hvilket giver en jævn overgang og større fleksibilitet for operatøren..

Printeren er forsynet medet berøringsfrit lufttørringssystem, der tørrer samtlige job jævnt, så man kan printe effektivt på mange forskellige medier. Systemet beskytter det printede billede for at sikre et optimalt resultat og for at bevare mediets gloss og beskytte dets overflade. Kunstig intelligens (AI), der er linket til en sensor, laver løbende justeringer i tørresystemet i løbet af printjobbet for at sikre den bedste kvalitet.

ProStream 1800 bruger native 1200 dpi piezo drop-on-demand-printhoveder og patenterede polymerpigment-inks med Canon ColorGrip for at sikre farveensartethed. Canons Inline Quality Control kamerasystem giver også automatisk sikring af printkvaliteten, så operatører kan bruge mindre tid på kvalitetskontrol

ProStream 1000 kan opgraderes til 1800

Den succesfulde ProStream 1000 er fortsat tilgængelig, og eksisterende kunder kan nemt opgradere til ProStream 1800, såfremt de ønsker at producere større volumener.

Hans Dalmeijer fra Canon

Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager, Production Printing Products, Canon Danmark, kommenterer: –  Hos Canon deler vi vores kunders passion for print, og vi forstår, at vores teknologier også skal udvikle sig – i takt med at kundernes virksomheder skal tilpasse sig markedets skiftende behov. Med lanceringen af den nye ProStream 1800 kan vi hjælpe vores kunder, der ønsker at udvide deres produktionsvolumener, uden at de behøver gå på kompromis med kvalitet og hastighed. Den nye printer markerer en udvidelse af den succesrige ProStream-teknologi, der blev lanceret i 2017. ProStream 1800 bygger videre på en base af 30 installerede enheder, og vi er glade for at kunne tilbyde en ny løsning til kunder, der ønsker den ultimative ydeevne.

Kunder kan opleve den nye ProStream 1800 ”live” hos Canon i Poing, eller de kan bestille en virtuel demonstration.

 

 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.