Forside / Ikke kategoriseret / Grakom tilbyder indslusningsmedlemskab til nye virksomheder

Grakom tilbyder indslusningsmedlemskab til nye virksomheder

Grakom kalder deres tilbud for et Start-up-medlemskab. Tilbuddet gælder for nye virksomheder der maksimum er to år gamle og ikke har mere end tre medarbejdere. Der kan læses mere om betingelserne i link nederst i artiklen.

Et start-up-medlemskab sikrer et full service-medlemskab gratis et år inkl. Medlemskab af valgfri kreds. Og du får adgang til hele pakken af ydelser fra Grakom, dog undtaget Grakoms syge-/barselsfond. Efter indmeldelse bliver du kontaktet af en Grakom-medarbejder, som fortæller dig mere om foreningen, de juridiske ydelser, fordelsprogrammet, konsulentydelser og netværksmuligheder.

Michael Brochmann, chef for Grakoms medlemsafdeling

– For Grakom og Fespa Denmark har det været vigtigt at lave en attraktiv indslusningsordning for nystartede virksomheder. Tit og ofte er det ikke indmeldelse i en brancheforening, der står øverst på to-do-listen for en nystartet virksomhed. Det er en udgift, som kan være svær at bære i den første tid, men det er ofte i de første leveår, hvor der skal ansættes medarbejdere, at start-ups har behovet for rådgivning. Et start-up medlemskab kan forhåbentlig hjælpe til at virksomheden kommer i gang med styr på det juridiske og bliver en del af et relevant forretningsmæssigt netværk, fortæller Michael Brochmann, der er chef for Grakoms medlemsafdeling.

Her er nogle af de fordele, et Grakom-medlemskab tilbyder:

Deltag i kurser og møder enten gratis eller til lav medlemspris – Spar penge med GRAKOMs rabataftaler – Tjek dine debitorer med GRAKOMs røde kort ordning – Se hvordan det går de andre i branchen – statistikker og markedsinformationer – Varetagelse af dine interesser i det politiske system – Adgang for dig og dine medarbejdere på den årlige branchekonference GRAKOM Dagen – Få virksomhedsrettet ansættelsesretlig rådgivning vedr. dit personale – Individuel rådgivning om arbejdsmiljø – Rådgivning om elev- og uddannelsesforhold – Rådgivning om labels og emballage til fødevarebranchen – Adgang til diverse netværksgrupper – Miljøkonsulentrådgivning og certificeringer – Adgang til Grakoms FSC-gruppeordninger – A-kasse

På nedenstående link kan du finde flere oplysninger, bl.a. om betingelser for at kunne gøre brug af det fordelagtige start-up tilbud

Klik her

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.