Forside / Nyheder / Ledelse / Hvorfor søge? Det hele findes i Køge!
Lars Pedersen kan nu med sit nye set-up: Grafisk Center Køge, tilbyde en kurv fuld af grafiske ydelser

Hvorfor søge? Det hele findes i Køge!

L-Shop Team kampagnebanner

For godt et par år siden, da Køge Kopicenter og Lars Pedersen kunne fejre 25 års jubilæum skete det i helt nye lyse og rummelige lokaler i Køge. Dengang udvidede Lars Pedersen samtidig virksomheden med indlemmelse af Ziebe grafik & design, så virksomheden fik endnu flere kompetencer. Udover Køge Kopicenter og Ziebe grafik & design er der to andre virksomheder på adressen. Det er aogj Reklamebureau og GrafiskWebshop.dk

Nu er tiden kommet til en fortsat udvikling af den grafiske virksomhed i Køge. Sammen med Peter Hargreave, der havde Køge Folie Center, har Lars Pedersen etableret et nyt firma, Køge SkilteCenter, der fuldender viften, så virksomheden i Køge nu kan tilbyde en komplet række af grafiske ydelser fra samme lokalitet, Køgevej 72-74.


– Ja, hvorfor skal kunderne gå rundt og søge, nu kan de få det hele i Køge, fortæller Lars Pedersen.

Med den nye virksomhed, Køge SkilteCenter, bliver det nu muligt også at tilbyde helindpakning af personbiler, varevogne, lastbiler, kraner og andet, lige som vi kan tilbyde montering af facadebogstaver, solfilm på vinduer og andre former for skiltning, fortæller Lars Pedersen.

Sammen med de i forvejen tre andre virksomheder på adressen i form af aogj Reklamebureau, GrafiskWebshop.dk og Køge KopiCenter, kan huset, der fremover markedsføres samlet under navnet: Grafisk Center Køge, tilbyde kunderne en total grafisk løsning fra den første spæde idé til slutproduktet i form af fx et logo, en designmanual, en grafisk opsætning, en direct mail kampagne, nyhedsbreve, hjemmesider, webshop, tryksager, bildekoration, stoftryk, beachflag, roll-ups med meget mere.

Det nye set-up: Grafisk Center Køge, fejrer det nye navn og den nye virksomhed, Køge SkilteCenter, med en reception fredag den 28. august kl. 13-17.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.