Forside / Nyheder / Virtuel lancering af små og mellemstore efterbehandlingsløsninger

Virtuel lancering af små og mellemstore efterbehandlingsløsninger

Horizon inviterer til deres første virtuelle produktlancering. Den 29. og 30. september vil du på Finishing First opleve lanceringen af ikke mindre end tre nye efterbehandlingssystemer fra Horizon. Det drejer sig om de to limbindere BQ-270V og BQ-500 samt trekantstrimmeren HT-300. De er de første maskiner i den nye iCE-serie som præsenteres sammen med den cloud-baserede workflow-software iCE-LiNK.

I løbet af de to dage vil der være i alt seks præsentationer på skiftevis tysk og engelsk. Præsentationerne er af to timers varighed og foregår fysisk i Horizons tyske hovedkvarter i Quickborn lidt udenfor Hamborg. Du kan se hvornår de forskellige sessioner starter på linket nederst i denne artikel.

Du vil i løbet af de to timer kunne opleve følgende:

  • Konceptpræsentation: En robotarm fremfører bogblokke, der kommer fra HOF-400 højhastigheds-feederen til BQ-270V limbinderen.
  • Den fuldautomatiske 4-klemme limbinder BQ-500 kommer i et helt nyt design og garanterer effektiv behandling af variable bogstørrelser takket være ensartet automatisering.
  • Den kompakte HT-300 trekantstrimmer fungerer ikke kun ekstremt præcist, takket være den nye dobbeltskæringsfunktion, men muliggør også skæring af bøger med forkantsflap.
  • Med den cloud-baserede tjeneste iCE LiNK kan produktionsprocesserne i Horizon-systemerne overvåges, analyseres og visualiseres i realtid. Forebyggende vedligeholdelsesintervaller og fjernvedligeholdelse kan dermed aktiveres.

Event link: www.finishing-first.de

Du kan læse mere om filosofien bag iCE LiNK og de nye produkter i den kommende september udgave af magasinet Print og Medier. Hvis du ikke allerede får magasinet, kan du bestille et abonnement her.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.