Forside / Nyheder / Canons nye og brugervenlige ColorWave og PlotWave-serier øger sikkerheden

Canons nye og brugervenlige ColorWave og PlotWave-serier øger sikkerheden

De populære ColorWave og PlotWave-serier er nu på markedet i nogle opgraderede versioner, og Canons Product Marketing Manager, Production Printing Products, Hans Dalmeijer udtaler om udstyret, der kommer i følgende versioner:  ColorWave 3600, 3800 og 9000 samt PlotWave 3000, 5000, 5500 og 7500-serier.

Hans Dalmeijer fra Canon

– Med vores mangeårige erfaring på storformatprintmarkedet arbejder Canon løbende med at udvikle innovative teknologier, som kan imødekomme vores kunders nye behov, så de kan printe deres koncepter og design rigtigt første gang i høj kvalitet og uden besvær. Vi har fået ekstremt positive tilbagemeldinger fra vores kunder på ColorWave- og PlotWave-serien, men med de nye produkter tilbyder vi nu en endnu mere integreret og intuitiv portefølje. Med en ny, end-to-end-løsning, der integrerer scanning, print og finishing, og med endnu bedre brugervenlighed og forbedrede sikkerhedsfunktioner kan vi nu levere en perfekt, alt-i-én-løsning til vores kunder.

Datasikkerhed i højsædet

De nye storformatprintere er udviklet til arkitekter, ingeniører, udviklere, marketingafdelingen og designere, der ofte arbejder med stramme deadlines og har behov for at kunne beskytte deres data.

Databeskyttelse sker med den integrerede SMARTshield-printsikkerhed, der sikrer sikker afsendelse med beskyttelse af data og brugeroplysninger, når man sender et job til printeren. Den leverer sikker lagring ved at beskytte printdata mod tyveri eller utilsigtede dataudslip.

Printerne kan konfigureres efter brugerens behov

ColorWave- og PlotWave-printerne kan integreres med de ekstra stackere og foldeenhedere samt scanningsløsninger, der er behov for i virksomheden. På den måde automatiseres produktionen for den enkelte kunde og tilbyder nu en alt-i-én-løsning, der gør automatisk produktion af storformatprint nemmere end nogensinde før. Brugerne kan starte enkelt, og senere efterinstallere nødvendigt udstyr.

Brugervenligt udstyr

ColorWave- og PlotWave er designet med et interface, der er brugervenligt og kan betjenes af hvem som helst – både erfarne og nye operatører.

ClearConnect-softwaren giver meddelelser til operatøren og med nøjagtige forhåndsvisninger kan brugere foretagenødvendige rettelser, inden de trykker på print, og sende print uden besvær, uanset placering eller enhed.

POWERsync-controlleren gør det muligt at integrere hvilken som helst printer fra ColorWave- og PlotWave-serien i et netværk med uniFLOW-teknologien for sikkert print og regnskabsførelse.

PublisherSelect er en del af ClearConnect-softwarepakken og er designet til at spare tid og fremskynde designprocessen. Den reducerer fejlprint og spild materiale med en “What you see is what you get”-forhåndsvisning på computeren.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.