Forside / Nyheder / Marked / Domino Systems intensiverer fokus på fødevarebranchen
Mads Aakjær komme til Domino Systems med solid erfaring fra bl.a. Multivac, Avery Dennison og Nilpeter.

Domino Systems intensiverer fokus på fødevarebranchen

Domino Systems, som er kendt for at sælge industrielle kodnings-, mærkning- og printløsninger til bl.a. pharma- og fødevareindustrien, ansætter ny Senior Sales Manager til at varetage salget i fødevaresegmentet. Her er tale om en mand med en solid baggrund inden for salg og ikke mindst emballage- og fødevaresegmentet.

Mads Aakjær har en baggrund som officer i forsvaret og er bachelor fra Aarhus Universitet i økonomi. Han har, siden han færdiggjorde sin uddannelse, arbejdet med salg inde for en række forskellige områder. De seneste år har han arbejdet for bl.a. Multivac, Avery Dennison og Nilpeter, så det er med en solid forståelse for både fødevareindustrien, materialer og print, at han tager handsken op for at udfylde rollen som Senior Sales Manager hos Domino Systems.

Mens medico-branchen i vid udstrækning er centreret omkring København, så giver det god mening at have en sælger baseret i det midtjyske, når det gælder fødevaresegmentet. Herfra kan han nemt nå de mange danske fødevarevirksomheder, også dem, der er placeret på øerne. Mads Aakjær siger:

– Min opgave er at have fokus på fødevaresegmentet. Vi skal have flere kunder i dette segment og vi skal kigge mere på deres underleverandører, som fx kunne være de grafiske virksomheder, der producerer etiketter og tryk på primære, sekundære og tertiære emballager.

Mads Aakjær fortæller, at han glæder sig til at møde kunderne i fødevaresegmentet, som han har været særligt glad for at betjene i sine hidtidige job. Det bliver via personligt opsøgende salg, da det, efter hans mening, er måden at etablere tætte relationer på. Kun via tætte relationer får du adgang til de informationer, som betyder noget for kunden og kun derved kan du hjælpe dem med at få det optimale ud af deres produktionsudstyr.

– Det er en utrolig spændende branche med et stort udviklingspotentiale. Der er mange muligheder, der skal udforskes, og jeg glæder mig virkelig til at komme ud på landevejen, slutter Mads Aakjær og understreger at al personlig kontakt selvfølgelig bliver under skyldig hensyntagen til både nationale og lokale Corona-retningslinjer.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.