Forside / Nyheder / Ledelse / Grafisk Maskinfabrik ansætter Lykke Trusbak som direktør for Label-segmentet

Grafisk Maskinfabrik ansætter Lykke Trusbak som direktør for Label-segmentet

I et opslag på LinkedIn skriver Lykke Trusbak, at hun pr. 1. september er tiltrådt stillingen som direktør for label-segmentet hos GM (Grafisk Maskinfabrik). Lykke Trusbak har omtrent hele sit erhvervsaktive liv været beskæftiget i den grafiske verden med særlig fokus på etiketbranchen.

Hun er udlært grafisk designer men fandt hurtigt sine styrker i ledelse og salg. Efter næsten 14 år i familievirksomheden Ganket (fem år som indehaver) har hun arbejdet som leder af Nilpeters teknologicenter, som salgsdirektør hos Dreyer Kliche og senest som salgschef hos Konica Minolta.

Vi har talt med Lykke Trusbak, for at høre mere om, hvad den nye stilling kommer til at betyde for hende, Grafisk Maskinfabrik og kunderne.

Hvad kommer dit job helt præcis til at bestå i?

– Jeg skal bistå GM’s salgsaktiviteter I to af virksomhedens fire salgskanaler, direkte label kunder samt vores eksterne samarbejdspartnere som agenter og distributører. Jeg står for den direkte kontakt med dem.

Hvilke af dine kompetencer får du mest brug for i dit nye job?

– Jeg får mest brug for mine internationale salgskompetencer og mit kendskab til label produktion. Hos både Nilpeter og Dreyer Kliche var mit virke primært internationalt og det får jeg glæde af nu. Derudover får jeg ansvaret for vores nye showroom som er under opbygning. Her glæder jeg mig virkelig til at byde vores kunder velkommen.
Fra det nye showroom kan vi også tilbyde streamede demonstrationer, hvis Covid-19-situationen stadig begrænser mulighederne for fysisk at mødes.

Hvordan vil kunderne opleve at du er tiltrådt i den stilling?

– Jeg håber, at de vil føle sig trygge. Jeg har 25 års erfaring indenfor salg- og produktion af labels, så jeg mener, at jeg har noget at byde ind med.

Hvad glæder du dig allermest til?

– Jeg glæder mig til at vores showroom står klar, så vi kan invitere vores kunder, agenter og samarbejdspartnere til nogle spændende demoer.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.