Forside / Nyheder / Epson lancerer deres første storformat flatbed-printer samt ny resin-farveprinter

Epson lancerer deres første storformat flatbed-printer samt ny resin-farveprinter

L-Shop Team kampagnebanner

Epson tilbyder nu skiltebranchen en helt ny UV LED flatbed printer. SureColor SC-V7000 bygger på SureColor S-seriens printere. Den er designet for at imødekomme de behov som nutidens skilteforretninger må fokusere på: Hurtigere gennemløb og en lavere total ejeromkostning (TCO).

Printeren er på markedet fra december. Den inkluderer Epsons Micro Piezo printhoved kombineret med et nyligt udviklet  farvesæt bestående af 10 originale blækfarver herunder grå, rød, hvid og lak som standard. Dette sikrer præcis reproduktion af alle spot- og varemærkefarver.

Den er som standard udstyret med et 4-zoners vakuumsystem, så operatørerne kun bruger det område, som er nødvendigt til printjobbet. Yderligere udstyr så som en ionizer og registreringsenheder øger brugervenligheden, effektiviteten og produktiviteten. Epson Edge Print RIP software og UV Flatbed controller giver operatøren fuld kontrol over de forskellige operationer.

SureColor SC-V7000 printer i op til 2,5, x 1,25 m og direkte på en bred vifte af medier op til 80 mm tykkelse, herunder acryl, film, PVC, glas, aluminium, metal, polyester, flamingo, opskummede plader, træ og sten.

Iftekhar Butt, Senior Sales Development Manager hos Epson Danmark, siger: – Hver detalje på SC-V7000 er blevet designet med kunderne i tankerne. Vi har tilføjet unikt Epson udstyr for at differentiere og forbedre vores tilbud til skiltemarkedet. Dette er en robust og prisvenlig UV LED flatbed printer, som er i stand til at printe hurtigt og med kvalitet på en bred vifte af medier.

Ny resin-baseret farveprinter

Med annonceringen af SureColor SC-R5000 serien har Epson udvidet printerlinjen til at inkludere en nyudviklet farveløsning. Det er Epsons første storformatprinter, som er med vandbaseret blæk der indeholder et resin-bindemidddel. Nøglefunktionen i den nye 1,6 m brede rulleprinter er bedre bindeevne på flere medier, høj ridsefasthed, hurtig tørreevne samt GreenGuard Gold, AgBB og French-VOC-certificering.

Med den effektive tørre- og efterbehandlingsproces kan brugerne reducere fremstillingstiden og gøre laminering og levering samme dag mulig. Det nye 6-farve UltraChrome RS farvesæt er en lugtfri, vandbaseret resinholdig farve der passer til brug i ethvert miljø så som skoler, hospitaler, hoteller og indendørs faciliteter.

Iftekhar Butt forklarer, at farven minder meget om de farver som andre leverandører kalder Latex-farver. Epson har valgt at kalde deres for resin-coat og Iftekhar Butt fortæller videre, at Epson kommer lidt senere ind på markedet med deres løsning, fordi de har lyttet lidt til de udfordringer andre har sloges med og har udviklet en løsning, der efter deres mening løser flere af disse problemer.
SC-R5000 er i handlen fra december 2020.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.