Forside / Nyheder / Marked / Endnu en markant udstiller forlader Drupa
– Vi besluttet os for at trække os fra Drupa 2021, udtaler Jeff Jacobson, formand og administrerende direktør hos Electronics For Imaging (EFI).

Endnu en markant udstiller forlader Drupa

Reklameland november 2020

– Med den begrænsede viden, som vi alle har lige nu om mulighederne for offentlige sammenkomster i begyndelsen af det nye år, har vi besluttet os for at trække os fra Drupa 2021, udtaler Jeff Jacobson, formand og administrerende direktør hos Electronics For Imaging (EFI). Vi ser frem til fremtidige Drupa-begivenheder og andre events – når den nuværende pandemi er definitivt overstået.

Det er for at udvise den allerstørste forsigtighed overfor medarbejdere, kunder og partnere har Electronics For Imaging, Inc. annulleret sin planlagte udstilling på Drupa 2021-messen, der finder sted i Düsseldorf i april næste år, skriver de i en pressemeddelselse.

– Vores firma har en lang, positiv historie med Drupa, ligesom jeg personligt har drevet to virksomheder, der tidligere har været store Drupa-udstillere, siger Jeff Jacobson. Drupa har altid repræsenteret noget af det bedste af, hvad der kan opnås som messe for den globale trykindustri.

Alternativ brugerkonference

Mens pandemien har pålagt samfundet begrænsede muligheder for personlig kontakt, har EFI i mellemtiden etableret aktiviteter som EFI Engage – en virtuel begivenhed for kunder, der afholdes i stedet for den årlige EFI Connect-brugerkonference. EFI Engage vil indeholde uddannelse, uddannelse, teknologi nyheder og partnerudvikling for EFI-kunder fra 25. januar til 5. februar.

Kommentar fra Drupa

På Drupas hjemmeside udtaler Dr. Markus Heering sig om situationen og siger blandt andet:
– De første udstillere har aflyst deres deltagelse. Vi forstår, at virksomhederne er forbeholdne i den nuværende situation. I kriser er det vigtigt at opretholde likviditet, men samtidig er det vigtigt at vende tilbage til normalitet og sende en klar besked til kunderne om, at vi tror på forretningen og vi er klar til at indgå i dialog igen! Kæden af kunder og udbydere, der holder på deres penge, skal brydes på et eller andet tidspunkt. Jeg håber, at så mange virksomheder som muligt beslutter at komme til Drupa på trods af krisen, så vi sammen kan give et klart signal om – at nu starter vi igen!

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.