Forside / Nyheder / Seks nye digitale maskiner fra Scodix

Seks nye digitale maskiner fra Scodix

Reklameland november 2020

Scodix, der er leverandør af digitale løsninger til det grafiske marked har lanceret hele seks nye maskiner, som udgør deres næste generation af Ultra Digital Enhancement Press-serien. Hver har fokus på et specifikt markedssegment.

– Som verdens mest innovative og erfarne virksomhed inden for digital trykning med over 400 maskiner installeret over hele verden lancerer vi nu en udvidet produktlinje, der er designet til at imødekomme behovene hos alle vores kunder og i alle deres brancher. Uanset anvendelse, efterbehandling og behandling eller budgetkrav har vi en løsning inden for den nye serie. Trykkerileverandører kan vælge det pres, der er bedst egnet til at sikre fremtidig vækst i deres særlige forretning, siger Scodix CEO Eli Grinberg.

Web-2-Print

Scodix Ultra 3000 og Ultra 4000 maskinerne er målrettet W2P-markedet og inkluderer Scodix Studio W2P-software. Ultra 3000 fokuserer på Web2Print, mens Ultra 4000 kan håndtere større formater og både lægge på paller og tage fra paller, er rettet mod Web2Pack-trykkerier.

Kommercielt og specialtryk

Scodix Ultra 1000 og 2000 kan håndtere samme formater og medier. Forskellen ligger i antallet af tilgængelige applikationer, og dermed også to forskellige prisklasser. Ultra 1000 tilbyder tilgængelig digital printbehandling, mens Ultra 2000 tilbyder alle Scodix-applikationer på en platform, inklusive automatisk polymerskift for overlegen produktivitet.

Emballage

Scodix Ultra 5000 og 6000 kan begge håndtere tykkere materialer (op til 2 mm) og kan integreres med industrielle aflæg og indlæg på paller. Ultra 6000 tilbyder et større format, men med et færre muligheder for forædling.

De seks nye maskiner i serien erstatter Ultra 101 og 202, mens Scodix E106-pressen stadig er tilgængelig til foldning af pap i B1-format til emballeringsapplikationer.

Scodix-udstyret forhandles af Visutech.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.