Forside / Ikke kategoriseret / Så trækker Canon sig også fra drupa 2021

Så trækker Canon sig også fra drupa 2021

Reklameland november 2020

Mark Lawn. Canons europæiske direktør for Graphics & Communications Group, har publiceret nedenstående:

Mark Lawn, Canon Europe

Canon har trukket sig fra drupa 2021. Beslutningen blev taget under hensyn til de bekymringer og risici, der er forbundet med at rejse og samle store grupper af mennesker i øjeblikket.

Drupa har altid været en vigtig dato i kalenderen, og det har givet os platformen til virkelig at vise den fulde bredde af Canons tilbud – fra vores R&D afdeling i Tokyo og Venlo, der leverer løsninger til ark, rulle og storformat. Muligheden for at vise hele vores B2B-platform har vi ikke så ofte.

Vores forretningsplaner er blevet udfordret meget i 2020. Vi har justeret projekter og være i kontakt med printmarkedet, når personlige møder ikke er mulige.

Messer har længe været højt prioriteret i vores kalender, lige som jeg er sikker på, at det også har været for vores kunder, partnere og brancher. Det er chancen for at få forbindelse til branchen, have nogle værdifulde samtaler med folk, der ikke regelmæssigt krydser vores vej, og demonstrere vores produktportefølje. Det er også en god chance for at møde gamle venner og kolleger.

Vi vil sikre, at dette ikke efterlader et hul i vores kontakt med branchen og ser frem til at se drupas forslag til en virtuel begivenhed.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.