Forside / Nyheder / Agfa tilføjer en opgraderbar Jeti Tauro til familien
Den nye Jeti Tauro H3300 S LED kommer i seks forskellige konfigurationer.

Agfa tilføjer en opgraderbar Jeti Tauro til familien

Reklameland november 2020

Det seneste medlem af Jeti Tauro-familien – kaldet Jeti Tauro H3300 LED S, hvor S’et står for Standard er en prisbillig indgangsmodel. Den gør det muligt for et endnu flere print- og skiltefirmaer at få råd til en af Agfas flagskibs inden for storformatprintere.

Denne nye 6-farveprinter med hvid og primer (ekstraudstyr) kan prale af prisvindende kvalitet med en tophastighed på 302 m² i timen. Og så kan den opgraderes til endnu højere hastighed, som sin ”storebror”. Den deler også sidstnævntes korte opstartstider samt hurtige og nemme vedligeholdelse, og har de samme automatiseringsmuligheder.

Tilgængelig i seks forskellige konfigurationer

Det betyder, at den vil være tilgængeligt i seks mulige konfigurationer. Fire af disse er dedikeret til udskrivning plader, fra manuel til fuldautomatisk. Den automatiske 3/4 version gør brug af en automatisk pladeføder, som er særlig praktisk til kortere kørsler samt et hurtigt og effektivt skift mellem forskellige mediestørrelser eller -typer. De to resterende konfigurationer fokuserer på rulleudskrivning med en master roll-to-roll og en let roll-to-roll-model.

Som det er tilfældet med alle Jeti Tauro-modeller, er Jeti Tauro H3300 S LED drevet af Agfas Asanti-workflow-software. Den styrer og automatiserer hele udskrivningsprocessen fra prepress til efterbehandling, samtidig med at farvekonsistens og optimeret blækforbrug garanteres. Det visuelt indbydende Asanti Production Dashboard viser blæk- og medieforbrug samt udskrivningstid for hvert job og printer.

Den ideelle indgangsmodel

– Vi sigter mod at støtte vores kunder ved at tilbyde dem komplette og perfekt matchende løsninger, der gør deres drift mere effektiv og produktiv, siger Reinhilde Alaert, Product Manager for Sign & Display hos Agfa.
– Den nye Jeti Tauro H3300 S LED er bygget på samme platform som sin større bror og markerer endnu et skridt i udvidelsen af vores high-end storformat inkjet printerfamilie. Den dækker en bred vifte af mediestørrelser og -typer i både plader, ark og ruller – og understøtter alle printjob med passende automatiseringsindstillinger. Det gør det i sidste ende muligt for operatøren at have gang i flere job og maskiner samtidigt. Printerens opgraderbarhed – til hastigheden på den eksisterende Jeti Tauro H3300-model – gør den til et ideelt udgangspunkt for udbydere af printtjenester med håb om yderligere vækst inden for deres område. Den nye Jeti Tauro H3300 S LED er klar til installation.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.