Forside / Nyheder / Nu kan alle selv printe reklameartikler

Nu kan alle selv printe reklameartikler

Reklameland november 2020

Epson har netop lanceret en ny lille A4 dye sublimationsprinter. Den fylder ikke meget. Kan stå på skrivebordet, er nem at bruge. Hurtig. Og billig i drift.

Navnet er SureColor SC-F100. En maskine, der er perfekt til produktion af reklamematerialer og personliggjorte reklameprodukter så som krus, nøgleringe, telefon covers og andre små reklameartikler. Den imødekommer også behov fra tekstilproducenter, som også ønsker at kunne producere kasketter, forklæder, nøglekæder og mindre puder.

SC-F100 er en del af Epsons end-to-end printløsning, som inkluderer blæk, drivere og papir, alt sammen designet til at arbejde sammen. Yderligere gives der sikkerhed iform af enten en 1-års eller 6 .000 arks garanti, afhængigt af hvad der måtte komme først.

Iftekhar Butt fra Epson

– Efter den meget succesfulde SC-F500’s annoncering i 2019 er SC-F100 en fantastisk ny tilføjelse til Epsons dye-sublimationslinje. Den vil gøre det muligt for flere virksomheder at udvide for at komme ind på det stigende og populære marked for reklameartikler. Brugerne behøver ikke at være eksperter i at betjene printeren – printjobs kan sendes via Wi-Fi ved brug af Epsons dedikerede driver. Med den nye Epson Cloud Solution PORT platform, som også er med, kan brugerne holde øje med printjobomkostninger og følge brug hen over tid, fortæller Iftekhar Butt, Senior Sales Development Manager, Epson Danmark.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.