Forside / Nyheder / Ledelse / Addbrand Denmark køber JT Gruppen
Henrik Lund Sørensen, JT Gruppen og Jesper Røgind Jørgensen, Addbrand Denmark A/S

Addbrand Denmark køber JT Gruppen

Tilbage i 2018 købte svenske Addbrand den danske Vejle-virksomhed A-mail, der er en del af det tyske Mayer Kuvert Network. Og udviklingen af den danske virksomhed fortsætter. Nu styrker Vejlevirksomheden sin position på markedet med opkøbet af kuverttrykkeriet JT Gruppen/Postline as. De har en historie, der går tilbage til 1984, og trykker omkring 25-30 millioner kuverter årligt.

Både Addbrand Denmark A/S og JT Gruppen/Postline as er underleverandører til trykkerier og mellemhandlere i den grafiske branche.

Henrik Lund Sørensen og Jesper Røgind Jørgensen ser frem til samarbejdet i én styrket virksomhed

– Addbrand og JT Gruppen har haft samhandel i rigtig mange år, så det giver god mening at styrke samarbejdet i et stadigt faldende grafisk marked, udtaler Jesper Røgind Jørgensen, direktør hos Addbrand. – Vi har søgt efter virksomheder til opkøb i en længere periode, så vi godt tilfredse med, at det endelig er lykkedes, fortsætter Jesper Røgind Jørgensen.

JT Gruppens indehaver og direktør, Henrik Lund Sørensen, har lige som Addbrand i flere år undersøgt markedet for eventuelle tættere samarbejdsmuligheder, som nu er resulteret i salget til Addbrand.

– Jeg er sikker på, at vi bliver væsentligt stærkere i det nye set-up end før. Vores produktioner i Hedehusene og Vejle vil betyde, at vi endnu bedre kan servicere kunder med fleksible leveringer, fortæller Henrik Lund Sørensen.

– Det har været vigtigt for JT Gruppen at finde en partner, og jeg er sikker på, at Addbrand er det helt rigtige valg. Jeg ser meget lyst på fremtiden, og glæder mig til komme i gang med at sælge Addbrands store produktsortiment, slutter Henrik Lund Sørensen.

Fremover vil Addbrand Denmark A/S have adresse i både Vejle og Hedehusene.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.