Forside / Nyheder / Manuel indgriben hører fortiden til med ny samlehæfter

Manuel indgriben hører fortiden til med ny samlehæfter

Reklameland november 2020

Bare en måned efter lanceringen af Prinova, der har en kapacitet på 9.000 cyklusser i timen, lancerer Müller Martini en anden ny samlehæfter, Primera PRO. Udover hastigheden på 14.000 cyklusser i timen er et af højdepunkterne den fuldstændigt nydesignede og fuldautomatiske trimmer.

Ved hjælp af avanceret Motion Control-teknologi og servo-drev kan hver af trimmerens formatakser justeres individuelt – uden at påvirke de andre akser. Derudover er der ikke behov for børster til præcis produktfremføring, kun bælter. De behøver tilmed ikke at blive justeret – alt sker automatisk. Manuel indgriben hører fortiden til med den nye Primera PRO samlehæfter.

Med et midterskær kan venstre og højre sektion af produktet justeres uafhængigt af hinanden. Eventuelle korrektioner kan derefter gemmes i det primære kontrolpanel på Primera PRO til afbrudte eller gentagne job og fremkaldes på samme måde til enhver tid.

Format- og tykkelsesindstillinger, inklusive asymmetrier, er ligeledes fuldautomatiske, ligesom produktcentrering. Hvis du er træt af tidskrævende manuel indgriben ved trekantstrimmeren på din samlehæfter, er den nye Primera PRO et interessant valg. Maskinoperatørerne behøver ikke at justere noget i hånden – ikke engang den nyintegrerede sideformering i fuldformat.

Automatisering sænker omkostningerne. Men det er ikke kun trimmer med tre knive, der får de nye 14.000 cyklusser i timen til Primera PRO til at skille sig ud. Den målrettede udvidelse af Motion Control-teknologien til hele maskinen sikrer en betydelig reduktion i jobopsætning og kapacitet og øger samlet set effektiviteten betragteligt.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.