Forside / Nyheder / Ledelse / Buchs overtager Hvid Grafisk
Lars Hvid og Hvid Grafisk er blevet en del af Buchs. (Billedet er lånt fra Buchs LinkedIn profil).

Buchs overtager Hvid Grafisk

En af Randers’ skarpe grafiske virksomheder, Hvid Grafisk og Lars Hvid, som vi har omtalt tidligere i Print og Medier, er blevet en del af den ligeledes Randers-baserede kommunikationsvirksomhed, Buchs. Kontaktdirektør og partner Thomas Søby fortæller:

– Vi har jo kendt hinanden og samarbejdet mere eller mindre siden Lars startede sin virksomhed. Rent geografisk ligger vi i samme by, så der har været en del kunder der, helt naturligt, har benyttet begge virksomheder. Det har været både private og offentlige virksomheder. Så da muligheden bød sig, og tiden var rigtig, var det den rette løsning for os alle.

Kontaktdirektør og partner Thomas Hedegaard Søby fra Buchs. (Billedet er lånt på Buchs hjemmeside).

Med overtagelsen af Hvid Grafisk får Buchs en betydelig udvidelse af maskinparken. Det betyder en udvidelse af deres kapacitet i skilteafdelingen med HP Latex rulleprinter, en Qres flatbed-printer der kan printe på emner op til 30 cm tykkelse og et Aristo skærebord. Derudover får de en nærmest ny Xerox Iridesse printer med guld, sølv og hvid toner plus større printformat end de havde i forvejen. Deres eksisterende Konica Minolta udstyr er flyttet til Skabertrang i Silkeborg, der samtidig har fået et endnu større digitalt set-up lokalt.

Hvad er det for nogle kompetencer I får tilført med Lars Hvid?

– Lars kommer med en portion “galskab” der gør at han er ualmindelig god til at tænke ud af boksen, når det handler om at udnytte maskinparken og dermed tilbyde kunderne anderledes løsninger. Det ses bl.a. i hans valg af flatbed-printer hvor han, på grund af muligheden for at printe på tykke emner, har printet på massevis af kundernes egne produkter lige fra møbler og awards til betonelementer. Det glæder vi os til at udforske og tilbyde til vores øvrige kunder.

Hvad kommer det til at betyde for kunderne?

– De kunder, der nu kommer til at få Buchs som full-service leverandør, skulle gerne få mere ud af deres marketingbudget, ved at vi kan rådgive og eksekvere på alle platforme og medier.
Nu glæder vi os til at invitere kunderne fra det tidligere Hvid Grafisk på besøg til en præsentation af alle de muligheder der er i en virksomhed som Buchs.

Hvid Grafisk har eksisteret som selvstændig virksomhed i ca. 12 år. Lars Hvid er uddannet trykker og har en lederuddannelse fra det, der dengang hed Den Grafiske Højskole. Han har desuden arbejdet som produktionschef på trykkerier og reklamebureauer. Lars Hvid får titel af grafisk rådgiver inden for tryk, print og skilte hos Buchs.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.