Forside / Nyheder / Kommunikation / The new normal: Vi mødes online

The new normal: Vi mødes online

Vikiallo kampagnebanner november 2021

Det er ikke kun i Nordjylland landet nærmest er lukket ned. Det gælder hele Danmark og resten af verden. Møder, konferencer, messer og produktlanceringer sker virtuelt på online platforme. Selv om vi alle nok savner at kunne mødes i lidt større sammenhænge, så har Covid-19 skabt en ny tid, og med til det nye normale hører også, at vi mødes online.

Det har Konica Minolta også taget konsekvensen af. De lancerer nu et virtuelt showroom, hvor de giver kunder og potentielle kunder mulighed for at opleve maskiner på afstand som en del af det nye normale.

Det har aldrig været vigtigere at finde nye måder at tiltrække og engagere kunder og potentielle kunder og vise dem, hvilke muligheder der er tilgængelige, skriver Konica Minolta i en pressemeddelelse, som fortsætter: Det kan lyde udfordrende at skulle skifte den personlige interaktion ud med virtuelle miljøer, men Konica Minolta er af den overbevisning, at effektive onlineplatforme, som fx et virtuelt showroom, der leverer varen – ofte i samspil med andre mediekanaler – er vejen frem.

Konica Minoltas kunder og potentielle kunder vil til at starte med kunne opleve tre bærende produkter inden for kommercielt og industrielt print. Her er tale om den tonerbaserede labelmaskine AccurioLabel 230, flagskibet inden for produktionsprint AccurioPress C14000 samt inkjet produktionsmaskinen AccurioJet KM-1e UV. Flere produktlinjer vil blive tilføjet senere.

Kunder og interesserede kan bede om en demonstration af maskinerne i det virtuelle showroom via Konica Minoltas website. En repræsentant fra Konica Minolta vil herefter tage dem igennem en 3D-tur i det virtuelle showroom.  Her bliver præsenteret forskellige printeksempler og kunderne får én detaljeret præsentation af den specifikke maskine. Interaktive elementer viser kørsel af maskinerne live, herunder animerede demonstrationer af papirflow, forskellige blækfarver og ilægning af papir samt stabling af printede produkter.

 

Det er også muligt at se nærmere på specialfunktioner. Disse funktioner dækker områder som inline-efterbehandling, IQ-501 som giver omfattende automatisering til for- og bagsideregistrering, kalibrering samt farvestyring og Konica Minoltas unikke Dot Freeze™ Technology (DFT) til AccurioJet KM-1e.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.