Forside / Nyheder / Tre Canon produktionsprintere bliver præmieret

Tre Canon produktionsprintere bliver præmieret

Keypoint Intelligence har tildelt Canon BLI Outstanding Innovation Awards in Production Print for tre produkter: inkjet-arkprinterne i varioPRINT iX-serien, ProStream 1800 inkjet-rulleprinteren og flatbed-printerne i Arizona 2300-serien. Samtlige vindere af disse priser “har teknologier, der forbedrer output-kvaliteten, øger produktiviteten og optimerer workflows. De bidrager positivt til bæredygtigheden og videreudvikler deres respektive produktsegmenter på en meningsfuld måde, lyder begrundelsen.

Produkterne bliver udvalgt af et ekspertpanel, der har mange års erfaring med produktionsprintprodukter og med at analysere markedstrends, og bedømmes ud fra tre vigtige parametre: hvor banebrydende eller unik produktinnovationen er, dens potentielle indvirkning på dets markedssegment og den forventede tilgængelighed på markedet.

Keypoint Intelligence fremhævede, at varioPRINT iX-serien excellerer i kvalitet, produktivitet, mediealsidighed og fleksibilitet, og at den er “den første ægte inkjet-arkprinter, der kan håndtere både coatede og ikke-coatede medier i forskellige formater og vægte”. Printerens maksimale hastighed på 320 A4-sider/min. og månedlige volumener på op til 10 mio. sider blev anerkendt for at være “den mest imponerende i klassen”.

varioPRINT iX-serien blev lanceret i april 2020, og hidtil er der allerede blevet bestilt 40 printere verden over.

ProStream 1800 udmærker sig ved at være “en imponerende udvikling i dens klasse”, med evnen til at opnå offset-printkvalitet på standard coatede medier ved højere hastigheder op til 133 m/min. Printerens lufttørringssystem og Canons højtydende Inline Quality Control-kamerasystem blev også nævnt som “andre innovationer”, der bidrager til ProStreams overlegne printkvalitet.

Arizona 2300, som blev lanceret den 1. september i år, blev hædret for sin “banebrydende” Arizona FLOW-teknologi. Ved hjælp af en luftstrømssugningsteknik, der kombinerer et zonefrit, multi-origin bord-layout med brugervenlige, pneumatiske registreringsben, holdes mediet bedre på plads på bordet. Med denne teknologi behøver operatører ikke maske bordet op eller tape mediet, “hvilket giver hurtigere og ubesværede skift mellem job og kortere opsætningstider.”

– Vi er ekstremt stolte over, at disse tre printere er blevet anerkendt af Keypoint Intelligence BLI Awards. Hos Canon står R&D højt på vores prioriteringsliste, så vi kan opfylde vores løfte over vores kunder om ikke at gå på kompromis med innovation, kvalitet, produktivitet og alsidighed. Den feedback, vi har fået fra vores kunder om vores produktionsprintløsninger, har været fremragende. Vi har givet vores kunder mulighed for at forbedre produktionseffektiviteten, udvide deres applikationsmuligheder og skabe vækst, lyder kommentaren fra Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager, Canon Production Printing Product.

 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.