Forside / Nyheder / Kommunikation / Tryksagen lever ikke blot – den overlever!

Tryksagen lever ikke blot – den overlever!

Når man dagligt færdes i en verden, der lever af at komme kommunikation på papir, så har man – det indrømmer jeg gerne – også en vis evne til at fange alle de store og små nyheder og undersøgelser, der viser, at en tryksag stadig virker, og er en vigtig del af de marketing- og kommunikationsredskaber, vi har til rådighed i værktøjskassen.

Lasse Grønnegaard er SEO Specialist hos magasinforretningen, Benjamin Media, hvor han arbejder med nogle af landets største sites som Bo Bedre, Idényt og Bilmagasinet. Foruden titlen som SEO Specialist er Lasse uddannet cand.merc.kom fra CBS.

Med inspiration fra Office of Inspector General, United States Postal Office har SEO Specialist Lasse Grønnegaard skrevet nedenstående indlæg, som den 11. november har været bragt på IVÆKST, hvor han omtaler fordele ved en tryksag.

Bliv husket

Man er mere fokuseret på en tryksag og den er mere sanselig, skriver Lasse Grønnegaard i artiklen. Derfor huskes den bedre.

Trykt materiale gør dig mere troværdig

I dag skuller du dig ud med en tryksag, og når du benytter dig af tryksager, viser du, at du er villig til at gå lidt længere end andre.

Der er dog også ulemper

Udover fordele ved det trykte medie, så har Lasse Grønnegaard også et afsnit om ulemper, for der er naturligvis både plusser og minusser. Det er fx ikke så let at måle responsen på en tryksag som på digital markedsføring. Ligeledes at det ikke så let at variere det trykte budskab, som man kan med det digitale.

Men læs hele Lasse Grønnegaards indlæg på IVÆKST, så få du alle hans konklusioner med også i relation til Covid-19 og det trykte medie i samspil med andre platforme, hvor Lasse Grønneegaard konkluderer, at tryksagen er et yderst værdifuldt reklameværktøj – også i 2021.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.