Forside / Nyheder / Ledelse / AMB Visual investerer, lukker en afdeling og ansætter

AMB Visual investerer, lukker en afdeling og ansætter

AMB Visuals i Rønde, der har mere end 30 års erfaring som leverandør til fx skiltevirksomheder og reklamebureauer af pyloner, facadeskilte og lysskilte med mere, sørger løbende for at udvikle virksomheden, så den matcher markedets behov og lønsom produktion.

De har som led i udviklingen netop lukket deres broderiafdeling og tekstiltrykkeri, fortæller Michael Bomholt, virksomhedens CEO, da jeg har lagt vejen forbi AMB Visuals.

Lukningen skete i forbindelse med, at Michael Bomholts mor, der har stået for de to afdelinger, vil på pension. I stedet har de investeret i et nyt mere miljøvenligt alternativ, en HP Latex-printer.

Men de har ikke blot investeret i en ny printer, de har også ansat Meeta Fredberg i en nyoprettet stilling, der omhandler både projektledelse, marketing og grafikeropgaver. Det er en stilling, der er oprettet specielt for at dække nogle behov i virksomheden og for at udnytte Meeta Fredbergs kompetencer.

Meeta er uddannet både som mediegrafiker og markedsføringsøkonom, så hendes kompetencer fra begge uddannelser kommer i spil hos AMB Visuals.

Det første mål, Meeta har sat er, at de skal have flere printopgaver. Det projekt er i fuld gang.

Et andet vigtigt mål er at promovere deres shop-løsning: Simplesign.dk, som gik i luften for et halvt års tid siden. Nu får websitet en opjustering, foretaget på basis af de erfaringer, der er gjort de første måneder, således at den bliver endnu nemmere at gå til for brugerne. Og de har også kørt en kampagne, hvor de har bugt trykte postkort, der er sendt til målgruppen. Det har givet god respons, lyder det fra Meeta Fredberg.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.