Forside / Nyheder / Ledelse / Lasertryk-duoen er blevet splittet
Anders Grønborg og Esben Mols Kabell startede sammen Lasertryk.dk. Nu stopper Anders Grønborg,

Lasertryk-duoen er blevet splittet

I Finanstidende den 20. november og på Facebook samme dag kunne man læse, at makkerparret bag Lasertryk.dk og Scandinavian PrintGroup ikke længere er en realitet. Anders Grønborg stopper som direktør i Lasertryk.dk og er heller ikke længere en del af direktionen i Scandinavian PrintGroup.

På Facebook skriver Anders Grønborg, at det har været en vild rejse, hvor han og Esben Mols Kabell er gået fra nul til +600 medarbejdere.

Tilbage i 2018 blev virksomheden solgt til tyske Die Druckerie. Anders Grønborg og Esben Mols Kabell fortsatte begge deres positioner og arbejde i virksomheden.

Anders Grønborg vil nu bruge mere tid på ILD.PIZZA, som han og Esben Mols Kabell begge startede for et par år siden og er medejere af. Her går det også stærkt. De åbner fem nye butikker over de kommende tre uger.

Men ud over ILD.PIZZA vil Anders Grønborg nok også arbejde med ejendomsinvestering og andre projekter, som han endnu dog ikke vil oplyse noget om.

Esben Mols Kabell fortsætter sit virke i Lasertryk.dk og Scandinavian PrintGroup, og han oplyser, at marketingchef Astrid Kjær van der Sterren har overtaget ansvaret for marketingopgaverne, som tidligere var Anders Grønborgs ansvarsområde.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.