Forside / Nyheder / Ledelse / Bording Creative, Print Management, Logistics og Central

Bording Creative, Print Management, Logistics og Central

Bording Danmark har gennem de seneste år købt forskellige virksomheder op. Det gælder fx ID Tryk, Hep Kommunikation, Formula og sidste år Aros Kommunikation.

Line Berg Stærk

Claus Grundtmann Jensen

Nu har de delt deres ydelser i fire forskellige afdelinger: Creative, Print Management, Logistics og Central.

Det er som nævnt et år siden, at Aros Kommunikation blev indlemmet i Bording koncernen, og nu opdeles virksomheden i fire forskellige kompetencegrupper. Line Berg Stærk fra det tidligere Aros Kommunikation er blevet director for Creative.

I spidsen for Print Management står salgsdirektør Claus Grundtmann Jensen. For Logistics, der blandt andet tilbyder ydelser inden for

Jens Nielsen

Rasmus Nørholm

lagerhotel, er det logistikchef Jens Nielsen, der har ledelsen. Og for Central afelingen, der blandt andet arbejder med webshops, har digital manager Rasmus Nørholm ansvaret.

Steen Rocatis

I en udtalelse i Bureaubiz udtaler Bordings administrerende direktør Steen Rocatis: – Vi er bestemt ikke færdige med at købe op. Vi vil i Bording Danmark gerne favne alt inden for marketing og kommunikation, og der er stadig områder, hvor vi kan dygtiggøre os, fx. inden for det digitale. Derfor kan det sagtens være relevant at foretage nye opkøb inden for den nærmeste fremtid.

Alle billeder er lånt fra Bordings website.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.