Forside / Nyheder / Marked / Canon og Fotobas Wallpaper Factory vinder “Product of the Year”

Canon og Fotobas Wallpaper Factory vinder “Product of the Year”

Canon vinder to “Product of the Year”-priser i den årlige konkurrence, der afholdes af PRINTING United Alliance. UVgel Wallpaper Factory blev udvalgt blandt flere end 200 bidrag fordelt over 85 kategorier for dens kundefordele og innovation på storformatmarkedet.

Bidragene bedømmes af et panel af brancheeksperter, og PRINTING United Alliances årlige Product of the Year-konkurrence fremhæver produkter, der gør fremskridt i printbranchen på en innovativ måde.

Jeffrey Vermaat, medejer af den hollandske virksomhed De Resolutie, er storleverandør af tapeter og har kunder i 75 lande. Han siger om sin installation:

– Grunden til at vi har installeret Colorado-printeren, er, fordi den ganske enkelt er en industriprinter, der tilbyder nye kombinationer af print og medier med den unikke gel-farve. Det er en meget driftssikker løsning, med et suverænt kvalitetskontrolsystem.
Det printede output kombinerer en fløjlsagtig fremtoning med et stort farverum. Og med dens robuste og ridsefaste farver kan printet efterbehandles og klargøres med det samme, det kommer ud af maskinen.

Tapetløsning i tæt integration med Fotoba

UVgel Wallpaper Factory vandt kategorien ‘Automation Equipment (print/post-print)’ og er en fuldt integreret, end-to-end-løsning, hvormed man kan masseproducere brugertilpassede tapeter. Wallpaper Factory blev lanceret tilbage i maj 2020 og integrerer Colorado 1650 UVgel-printeren med mediehåndterings- og finishing-løsninger fra Fotoba, herunder Fotoba Jumbo Roll Loader, Fotoba Cutter XLD170 WP og Fotoba Rewinder REW162. Med dette set-up kan man opnå produktionseffektivitet og fuldt automatisk produktion døgnet rundt. Denne nye løsning giver printleverandører, printfabrikker og indretningsspecialister mulighed for at udvikle deres forretning og udvide deres udbud med brugertilpasset tapet.

Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager, hos Canon Danmark siger:
– Vi har arbejdet tæt sammen med vores kunder og partnere, så vi løbende kan videreudvikle vores storformatløsninger. Det er fantastisk at se, at disse løsninger nu bliver anerkendt af både vores kunder og branchen som helhed.
UVgel-farver udgør kernen i vores teknologi og giver vores kunder mange fordele. Med Wallpaper Factory kan vi udnytte vores Colorado-system til at skabe muligheder for dette voksende og spændende markedssegment. Sidste år fik Colorado 1650-printeren tildelt priser for dens printkvalitet, alsidighed og brugervenlighed, og vi er meget glade for at se, at både Canons Uvgel-farver og UVgel Wallpaper Factory nu også er blevet anerkendt og har fået priser.

UVgel giver nye muligheder – og præmieres derfor

Canon UVgel 460-inks vandt kategorien ‘Digital Ink – UV’ og er en central del af Colorado 1650 rulle-til-rulle-storformatprinteren. Canon UVgel-inks benytter en øjeblikkelig ‘gelling’-proces, når de kommer i kontakt med mediet, hvilket giver helt nøjagtig placering af farve-dråberne og en ensartet farvekvalitet. UVgel-printprocessen behøver ingen varme eller fordampning, så et print er færdigt med det samme, selv når man bruger varmefølsomme medier. UVgel-farverne er ekstremt modstandsdygtige og holdbare, hvilket betyder, at der ikke er behov for ekstra laminering, og deres fleksibilitet gør dem ideelle til langvarige applikationer som for eksempel bilindpakninger.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.