Forside / Nyheder / Ledelse / Reproflex køber Reprocentret
Thomas Christensen og Thomas Brix Dall

Reproflex køber Reprocentret

vikiallo kampagnebanner juni 2021

Ejerne og ledelsen i Reprocentret A/S, fortsætter i nuværende roller. Thomas Christensen, Lars Møller og Ib Andersen bliver samtidig en del af ejerkredsen i Reproflex Scandinavia A/S.

Reproflex Scandinavia har gennem de sidste syv år været igennem en meget positiv udvikling. Reprocentret A/S er en anerkendt leverandør af grafisk arbejde og trykplader, og har haft stærkt fokus på innovation senest med investering i nyt udstyr fra Esko Graphics. De to selskaber supplerer hinanden godt, og det blev besluttet at formalisere partnerskabet via en transaktion, hvor Reproflex Scandinavia køber Reprocentret.

Rasmus Brix Dall, CEO i Reproflex, udtaler: Vi har kendt Reprocentret igennem mange år, og vi er overbeviste om, at vi fælles kan servicere vores kunder endnu bedre fremadrettet med en bredere produktpalette, samt produktion i både Kolding, Vejle og Randers.

Fra Thomas Christensen, direktør i Reprocentret, lyder kommentaren: – Vi er rigtig glade for at kunne indgå i et partnerskab med Reproflex Scandinavia, og ser frem til at kunne servicere vores kunder med et bredere og stærkere fundament. Begge selskaber er drevet med en ambition om at levere høj kvalitet og kundeservice – vi er glade for også at kunne garantere vores kunder dette i fremtiden.

Begge virksomheder vil operere under navnet Reproflex Scandinavia A/S og dækker nu hele værdikæden – fra design, foto, artwork, prepress, proofing, farvestyring og til klichéproduktion. Virksomheden tilbyder individuelle flexoløsninger, herunder både Kodak Flexcel NX, ESKO Full HD Flexo, Sleeves samt avancerede løsninger med Extended Gamut Printing. Den samlede gruppe fortsætter med produktion og mere end 80 medarbejdere fordelt på de tre eksisterende lokationer.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.