Forside / Nyheder / En populær produktionsprinter til en bred målgruppe

En populær produktionsprinter til en bred målgruppe

I august måned demonstrerede Ricoh på deres første Henkaku live seminar deres nye Pro C5300- serie, og lige siden har den været en bestseller, skriver Ricoh i en pressemeddelelse.

Printeren er baseret på den tidligere Pro C5200-serie, men naturligvis med flere forbedringer, som kendes fra Ricoh Pro-serierne C7200 og C9200. C5300 kan konfigureres efter eget valg og kombineret med høj printkvalitet, fin mediehåndtering og mange efterbehandlingsmuligheder, er det en løsning, der kan passe godt ind i mange forskellige typer virksomheder. Eller som Jan Brændholt fra Ricoh udtrykker det:

Jan Brændholt, Ricoh

– Det rette produkt – de rette funktioner – på det rette tidspunkt. Ricoh har aldrig stået over for så fleksibel en løsning, med så stor bevægelsesflade på tværs af brancher og kunder, og han fortsætter:

– Kombinationerne lige fra input til output gør at denne maskine netop har vundet den prestigefyldte EDP-pris.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.