Forside / Nyheder / Marked / Grafiket A/S solgt til Asteria Group
Billedet er lånt på Grafikets hjemmeside.

Grafiket A/S solgt til Asteria Group

Efter flere års konstant vækst på det danske marked har Grafiket A/S valgt at blive en del af Asteria Label & Packaging Group, der hidtil har bestået af virksomheder i Frankrig, Holland og Belgien. Det åbner ikke blot op for nye forretningsområder for Grafiket, men giver også kunderne en række fordele, skriver Grafiket i en pressemeddelelse.

Claus Kunckel-Hansen fortsætter som adm. direktør efter salget til Asteria Group. (Billedet er lånt fra Grakoms hjemmeside).

Foruden at udvide porteføljen af emballageprodukter gennem Asteria Group, så får Grafiket en endnu større produktionskapacitet, idet gruppens øvrige virksomheder vil være i stand til at hjælpe og supplere hinanden indbyrdes, om nødvendigt. Brugen af den nyeste teknologi er i dag en selvfølge i den grafiske branche og med Asteria Groups løbende investeringer i nye trykmaskiner m.v., vil man kunne håndtere stort set enhver emballage-opgave internt i gruppen.

Kontinuitet har været et vigtigt parameter for Grafiket i forbindelse med at blive en del af Asteria Group. Også i relation til virksomhedens videre vækst. Derfor vil kunderne fortsat møde de samme medarbejdere, ligesom Grafiket’s hidtidige eneejer, Claus Kunckel-Hansen, fortsætter som adm. direktør. Med andre ord – Business as usual!

Apropos vækst, så tegner 2020 til at blive endnu et rekordår for Grafiket A/S. Ifølge Jyske Vestkysten har året budt på tocifrede vækstrater for Grafiket. Det skyldes især boomet i nethandlen og stigende efterspørgsel efter etiketter. Derfor flytter virksomheden og de 40 medarbejdere til nyt domicil i Kolding i begyndelsen af 2021, hvor der vil være plads til en fortsat vækst.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.