Forside / Nyheder / Marked / vikiallo tilføjer endnu et “brand” til deres sortiment

vikiallo tilføjer endnu et “brand” til deres sortiment

Her fra 2021 kan vikiallo også tilbyde deres kunder nogle af Epsons maskiner. De lægger ud med lanceringen af tre helt nye Epson-printere.
Epson F3000 er en DTG-løsning til den store produktion af print på t-shirts, trøjer, canvasposer og andre tekstiler.  Mere automatik, hurtigere produktion og billigere drift er hovedpunkter for Epsons sørtste DTG-printer.
Epson R5000 printer med vandbaseret blæk, med tilføjet recin som giver en meget bedre holdbarhed! Perfekt til eks. print på tapet, stof, papir, banner og meget mere. Den nye blæk er lugtfri, og derfor perfekt til et skånsomt arbejdsmiljø.
Epson V7000 er den første LED UV-storformatsprinter fra Epson! Med 10 farver (CMYK, Rød, hvid, og Light CMK),
et printareal på 2,5 x 1,25 meter, en printhøjde på op til 80mm, justerbare vacuumzoner og automatisk højdeindstilling af printhovedet er den et stærkt valg.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.