Forside / Nyheder / Ledelse / Ole Kjær bliver partner i Koenig & Bauer Press Consum
Ole Kjær indtræder i ejeerkredsen hos Koenig & Bauer Press Consum ApS.

Ole Kjær bliver partner i Koenig & Bauer Press Consum

Koenig & Bauer Press Consum ApS meddeler, at Ole Kjær starter som ny salgschef og samtidig bliver en del af ejerkredsen, som blandt andre består af Koenig & Bauer DK. Ole Kjær er tiltrådt her i begyndelsen af januar.

Ole Kjær har de sidste 10 år været direktør og partner i Printeng som han ejede sammen med Søren Høeg Brask. Søren Høeg Brask er direktør hos trykfarve-leverandøren Hubergroup Danmark. Printeng er nu under frivillig solvent opløsning.

Udover sine store ekspertise inden for forbrugsvarer tilbyder Ole Kjær også sine kunder konsulentbistand inden for procesoptimering. Ole har opbygget sine erfaringer gennem sit langvarige virke hos Printeng og før dette som sælger og supporter hos Piculell. Ole er uddannet trykker.

Ole siger:
– jeg er utrolig glad og stolt over at blive del af en betydelig større organisation, hvor vi har alle muligheder for at udvikle og spille hinanden bedre. Tilsammen dækker vi hele værdikæden indenfor salg, service og optimering af prepress, press, postpress, digital, reservedele og forbrugsvarer.

Supply2you tager over efter Printeng

Søren Høeg Brask fortæller, at han starter et nyt firma – Supply2you – som tager over efter lukningen af Printeng. Supply2you kan hermed servicere såvel gamle, som nye kunder med varer fra nogle af Printengs tidligere agenturer og produkter. Det gælder fx Print Wash produkter fra Blue & Green, gummiduge fra Conti air, Prepac og afvaskerruller fra Baldwin. Supply2you ligger på samme adresse på Læhegnet i Albertslund, hvor Printeng også lå.

Han fortæller videre, at Hubergroup Danmark har indledt et samarbejde med Nortech Solutions om trykfarver, vandlakker,fugtevand og andre forbrugsvare. Nortechs agenturer omfatter blandt andet MPS og Rotocontrol, samt Hagedorn med et bredt sortiment af knive til alt indenfor grafisk produktion.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.