Forside / Nyheder / Color Label investerer i deres tredje HP Indigo

Color Label investerer i deres tredje HP Indigo

Color Label A/S er blandt Danmarks førende leverandører af selvklæbende etiketter til levnedsmiddelindustrien og den kemiske industri. De satser nu yderligere på digital printteknologi med investeringen i en HP Indigo 6900. De har i forvejen to HP Indigo 6800.
Den nye digitale trykmaskine blev leveret og installeret af Visutech i november og producerer nu side om side med de to andre maskiner.

Sammen med den nye digitale trykmaskine fik Color Label også HP’s nye printserver, HP Production Pro for Indigo Label & Packaging, installeret. Det er en Digital Front End-løsning, som er udstyret med HP Indigos hidtil hurtigste RIP. Det betyder, at Color Label vil kunne få gennemført opgaverne op til fem gange hurtigere sammenlignet med den tidligere DFE-version. Også printserveren, som supporterer de to HP Indigo 6800-printere, er opgraderet til den nyeste DFE-version.

Henrik Dencker, Visutech.

Den nye digitale trykmaskine er udstyret med syv farveværker, hvilket giver mulighed for at trykke med specialfarver, som for eksempel sølv, eller at trykke med CMYK plus Orange, Violet og Grøn (HP IndiChrome Plus) og dermed kunne simulere PANTONE®-farver med høj præcision direkte i HP Indigoen.

Henrik Dencker fra Visutech siger:
– Det er mere end tydeligt, at både tid og fleksibilitet kommer først hos Color Label. Dag til dag leverancer har været virksomhedens kendetegn i hele 40 år, og det er ikke for ingenting, at virksomhedens slogan “Ikke størst, men først” er højaktuelt den dag i dag.
Det er deres forretningsstrategi at have mindst to enheder af alt udstyr for at kunne opretholde fuldstændig dynamik i produktionen, så de ikke skal gå på kompromis med ansvar, kvalitet, produktsikkerhed eller teknisk udvikling.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.